De Bron Damwâld – Reünie

Zeg gedag, haal herinneringen op en proost op een nieuw begin!

Op zaterdag 13 mei 2023 organiseren wij een reünie voor alle oud leerlingen, leerkrachten, omwonenden en dorpsgenoten van basisschool De Bron. Voordat het oude schoolgebouw gesloopt worden kun je nog één keer door de oude lokalen struinen, kletsen met je oude klasgenoten en herinneringen ophalen op het schoolplein. 

Naast het afscheid nemen, staan we ook stil bij het nieuwe begin. Er is een bron van inspiratie en informatie over het nieuwe plan van De Bron. Mocht je geïnteresseerd zijn in één van deze nieuwbouwwoningen, dan kun je op deze dag ook in gesprek met de makelaar, architect en bouwer van dit project. Maar er is natuurlijk ook veel ruimte voor plezier en gezelligheid. Wij zorgen voor een hapje en een drankje!

Iedereen is welkom! De reünie start om 14.00 uur en is rond 17.00 uur afgelopen. Zien we jou zaterdag 13 mei 2023? Wil je op de hoogte blijven van de reünie? Kijk dan op onze Facebookpagina.

Circulair slopen

We introduceren op de reünie ook het concept ‘circulair slopen’. Het is duidelijk dat het oude schoolgebouw wordt gesloopt en plaats maakt voor de nieuwe woningen. Wil jij nou altijd al een stukje oude school hebben? Of zie je iets dat je net nodig hebt? Schrijf je in tijdens de reünie om bepaalde onderdelen van de school te hergebruiken.